Canvas / Fotoservice

Wij beschikken over een professionele grootformaat printer om foto's op canvas en grootformaat posters en foto's af te drukken. Mail uw foto naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of kom met het digitale bestand naar de winkel. (USB, SD, Wifi , Bluetooth, CF, MicroSD )

Foto's en posters kunnen wij op elk gewenst formaat afdrukken. Ook kunt u bij ons foto op Hout /Aluminium / Glas of Kunststof laten afdrukken, vraag in de winkel naar onze scherpe prijzen.

 
 

Wij beschikken over de nieuwste pasfoto apparatuur en maken pasfoto's die zowel voor officiële documenten als Rijbewijs, Paspoort, ID-kaart en Visum geschikt zijn, als gewoon voor sollicitaties of een ledenpas. (ook 5x5 visum foto's zijn mogelijk). Uit de meerdere opnames kiezen we samen de meest geschikte/beste en leukste uit !

Naast ons pasfotosysteem een professionele Fotomachine om foto's af te drukken in diverse maten (ook direct klaar service). U kunt bij ons terecht met digitale bestanden, maar filmrolletjes ontwikkelen en afdrukken is ook mogelijk. 

Wij beschikken verder over apparatuur om foto van foto te maken, 8 mm tapes/DV bandjes etc. overzetten op DVD behoort ook tot de mogelijkheden.